Budakalász Vasút sor 2 előtt, Lenfonó HÉV megálló
Legközelebb11.12-én 08:00-kornyitunk
Bővebben

Az ország legprofibb amatőr műjégpályája

Gyertek hokizni!

Gyere hokizni!

Edzések: Hétfő, szerda, csütörtök -közösjég

17:00 U8-10 (kezdő)

18:30 U10-12 (haladó)

Vasárnap délelőtt: Vasas Ice Center

A jelentkezési lapot itt tudod kitölteni!

Részletek...

All You Can Move elfogadóhely lettünk

A budakalászi Közösjég All You Can Move AYCM elfogadóhely
Részletek...

Gyere be egy kávéra!

Hangulatos büfé

2020-ban is színvonalas büfénk van kávéval, üdítőkkel, ízletes harapnivalókkal.
Részletek...

TAO támogatás

A budakalászi VIDRA Sportegyesület 2017. januárban indította el utánpótlás jégkorong csapatát, mely azóta már eredményesen vett részt a Magyar Jégkorong Szövetség bajnokságán és azóta is több korosztályban is folytat utánpótlás nevelést, mellyel célja a gyermekek között a korcsolyázás és hokizás megismertetése, megszerettetése és az egészséges életmódra segítése a felnövekvő generációknak. A VIDRA SE jogosult TAO felajánlások fogadására, melyet a Magyar Jégkorong Szövetség is jóváhagyott.  

Budakalászon közösségi összefogással az önkormányzat támogatásával jött létre a 30x17,5 méteres közösségi műjégpálya, mely immáron 2 szezonban is nagy sikerrel működött több hónapon keresztül.  A budakalászi Vidrák hazai pályája. Non profit, önfenntartó civil kezdeményezés, melynek további fejlesztése válik lehetővé TAO források bevonásával.

A TAO tv. 24A típusú NAV-on keresztüli adófelajánlást a cégek a havi/negyedéves adóelőleg befizetés terhére, a dec. 20-i adóelőleg-kiegészítés terhére, illetve a május 31-i adóbevallás terhére tehetik meg. ...
Részletek...
Mi a TAO ? A TAO a társasági adó röviditése. A gazdasági tevékenységet folytató társaságok, cégek adójuk egy részét felajánlhatják látvány-csapatsport kategóriákban működő sportegyesületek részére. ...
Részletek...

Támogatás

Cégek, vállalatok számára évről- évre lehetőség nyílik, hogy bekapcsolódjanak e közösségi tér támogatásába, további fejlesztésébe.

Részletek...
Budakalász Vasút sor 2 előtt, Lenfonó HÉV megálló