Pályafoglalás iránti igényt naponta 8:00-tól 20:00-ig, de legalább 24 órával az igényelt időpont előtt a 20/510-5130 telefonszámon, vagy személyesen a jegypénztárnál lehet bejelenteni.

Árlista, Foglalási díjak

A foglalás bejegyzéséhez óránként 5 000 Ft előleget kérünk.

Amíg az előleg nem érkezik meg, addig az időpontot nem tartjuk fenn. Lemondás, vagy más időpontra áthelyezés esetén az előleg nem jár vissza.

A 2019-ben a pálya sátorfedést kapott. Az időjárás (eső, hó, köd) már nem jelent gondot.

Az előleget a helyszínen lehet kifizetni, vagy át kell utalni:


Név: Fiatalokért és Cserkészekért Közösségi Szociális Szövetkezet

Számlaszám: 11703006-21028599

Közlemény: pályafoglalás, időpont, foglaló neve

Reményeink szerint idén rendszeresen müködni fog a rolba, de - az előző évek tapasztalatai alapján - váratlan meghibásodások is felléphetnek. Kérjük megértéseteket és türelmeteket,  ha mégis üzemzavar támadna. A pályát ezesetben kézi munkával fogjuk karbantartani. A közösjég közös munkával, nagyon sok önkéntes munkaóra ráforditással jött létre. Nagyon sok a karbantartással és fejlesztésekkel együtt járó kiadás, valamint a rezsi (áram) költségek is emelkedtek.

Fentiekre tekintettel és a hosszútávú fenntarthatóság céljából az előző évek "nevetségesen " alacsony bérleti árainak emelése vált szükségessé. Kérjük ezirányú megértéseteket és ezek elfogadását. Az előző évek tapaszatalatai alapján a jégkarbantatásra szükséges lehet 15 perc is, tehát a 45 perces játékidőt tudjuk garantálni. (Jégkarbantartás "óra 45 perctől egészig"). Ha egy társaság egybe foglal le 2 órát és nem kér közben jégkarbantartást, akkor a játékidő értelemszerűen jelentősen hosszabb lesz.

Az előző évek tapasztalatai alapján többször indokolatlan és utolsó pillantban történt pályafogalási lemondások történtek, amit a jővőben szeretnénk elkerülni. Ezért mindenkitől azt kérjük, hogy legalább 3 nappal korábban fizesse ki a pályafoglalás bérleti díját, amit csak akkor fizetünk vissza, ha legkésőbb 48 órával megelőzően lemondja azt. Rendszeres pályahasználók esetén javasoljuk mindig a következő alkalmat fizetni előre. Mindez alól kivételt jelent a jelentős eső.