Pályafoglalás iránti igényt naponta 8:00-tól 20:00-ig, de legalább 24 órával az igényelt időpont előtt a 20/510-5130 telefonszámon, vagy személyesen a jegypénztárnál lehet bejelenteni.

Árlista, Foglalási díjak

A foglalás bejegyzéséhez óránként 5 000 Ft előleget kérünk.

Amíg az előleg nem érkezik meg, addig az időpontot nem tartjuk fenn. Lemondás, vagy más időpontra áthelyezés esetén az előleg nem jár vissza. Eső esetén az előleget visszautaljuk, vagy a foglalás más időpontra áthelyezhető (nagy hideg, enyhe havazás vagy ködszitálás esetén nem).

Az előleget a helyszínen lehet kifizetni, vagy át kell utalni:


Név: Fiatalokért és Cserkészekért Közösségi Szociális Szövetkezet

Számlaszám: 11703006-21028599

Közlemény: pályafoglalás, időpont, foglaló neve

Reményeink szerint idén rendszeresen müködni fog a rolba, de - az előző évek tapasztalatai alapján - váratlan meghibásodások is felléphetnek. Kérjük megértéseteket és türelmeteket,  ha mégis üzemzavar támadna. A pályát ezesetben kézi munkával fogjuk karbantartani. A közösjég közös munkával, nagyon sok önkéntes munkaóra ráforditással jött létre. Nagyon sok a karbantartással és fejlesztésekkel együtt járó kiadás, valamint a rezsi (áram) költségek is emelkedtek.

Fentiekre tekintettel és a hosszútávú fenntarthatóság céljából az előző évek "nevetségesen " alacsony bérleti árainak emelése vált szükségessé. Kérjük ezirányú megértéseteket és ezek elfogadását. Az előző évek tapaszatalatai alapján a jégkarbantatásra szükséges lehet 15 perc is, tehát a 45 perces játékidőt tudjuk garantálni. (Jégkarbantartás "óra 45 perctől egészig"). Ha egy társaság egybe foglal le 2 órát és nem kér közben jégkarbantartást, akkor a játékidő értelemszerűen jelentősen hosszabb lesz.

Az előző évek tapasztalatai alapján többször indokolatlan és utolsó pillantban történt pályafogalási lemondások történtek, amit a jővőben szeretnénk elkerülni. Ezért mindenkitől azt kérjük, hogy legalább 3 nappal korábban fizesse ki a pályafoglalás bérleti díját, amit csak akkor fizetünk vissza, ha legkésőbb 48 órával megelőzően lemondja azt. Rendszeres pályahasználók esetén javasoljuk mindig a következő alkalmat fizetni előre. Mindez alól kivételt jelent a jelentős eső.