Kedves Szülők!

Köszöntünk minden új és régi játékost a Budakalászi Vidrák Jégkorong csapatában!

A Vidrák egy családias, ütős csapat, rengeteg mókával és remek hangulattal. Ebben nem elhanyagolható szerepet játszik a gyerekek lelkesedése mellett a szülők együttműködése is.

Ezért fontosnak tartjuk, hogy mindig tájékoztassunk a Szülőket a Vidrák életéről a szezonban. 

A gyerekek számára legnagyobb jégkorongélményt a tornákon való részvétel nyújtja. Ezek a tornák 3-4 mérkőzésből álló minibajnokságok, ahol a csapatjátékban megtapasztalt jóleső izgalom, gólok, győzelmek és vesztes csaták felejthetetlen élményt nyújtanak a gyerek és szülők számára egyaránt. Hihetetlen motivációs löketet adnak, az olykor még bizonytalan pincur kezdőknek is.

Szeretnénk a gyerekeket a lehető legjobban felkészíteni ezekre, és ebben kérjük a Szülők közreműködéseteket is. (Nem profi jégkorongról van szó, sokkal inkább a küzdelem és a gól sikerének egyéni és csapat élménye itt a legfőbb cél. Pár hét alatt csodák történnek, és mindannyian nagyon büszkék vagyunk rájuk.)

Mivel a Vidrák a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) kötelékében végzi tevékenységét, mindamellett, hogy támogatást és felszerelést kapunk, bármennyire is kötetlenebb a mi edzésformánk más nagyobb csapatokhoz képest, fontos, hogy az MJSZ előírásainak megfeleljünk. Ennek részét képezik a tornák is.

A fejlődéshez, az edzéseken és a tornákon való részvételhez két elengedhetetlen dolog szükséges: az edzések legnagyobb hányadában történő részvétel, ill. a sportorvosi igazolás. 

JELENLÉT TERVEZÉSÉHEZ - KÉRDŐÍV

Az edzések tervezhetősége érdekében az alábbi linken található kérdőív kitöltésével tudnak a Szülők segíteni, miként tervezhetünk a gyerekek jelenlétére az edzéseken. Mindez segíti a jégkorong edzések hatékony megvalósítását és egyben felkészülést a tornákra.

Kérjük, ide kattintva töltsd ki a linken elérhető kérdőívet!  

(Ha több gyermek is érintett egy családból, és ők ugyanazon edzésekre járnak majd, elég egyszer kitölteni a kérdőívet. Ellenkező esetben kérlek, gyermekenként külön töltsétek ki a kérdőívet.)

Félreértések elkerülése végett, ha valaki nem tud részt venni a tornákon, nem zárja ki az edzések látogatásának lehetőségét. Mindez nekünk segítség, hogyan tervezhetünk az idei szezonban.

SPORTORVOSI VIZSGÁLATOK

A sportorvosi igazolások elengedhetetlenek a csapat játékosai számára minden korosztályban a tornán és az edzésen való részvételhez is. 

Az újoncok esetén attól függően mennyire érez késztetést gyermek a hosszabb távú folytatásra, akár már a próba hónap alatt érdemes beszerezni a sportorvosi igazolást. Ezen a linken találtok részleteket.

A Vidráknál zajló sportorvosi vizsgálat időpontjáról időben küldünk tájékoztatást. Kérlek, ezeket használjátok ki! Nagyban megkönnyíti, hogy ne a sportorvosi szezon  csúcsidőszakában (aug-szep., feb-márc.) kelljen a sportorvosi vizsgálatra időpontot kérni. (Ilyenkor akár 2-3 hétre adnak időpontot.)

EDZÉSEK

Az edzések időpontjait és helyszíneit minden hónap elején feltűntetjük itt a Vidrák weboldalán, a facebook oldalon és a zárt facebook csoportban.

Az edzéseken mindig számítunk az adott korosztályba tartozó összes gyermek jelenlétére. Természetesen figyelembe véve a fenti kérdőívre adott visszajelzéseket. 

FONTOS!!! Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud a gyermek részt venni a kérdőívben megjelölt edzésen, kérjük, jelezzétek előre akár a Budakalászi Vidrák zárt facebook csoportban vagy MSN-n vagy sms-ben valamelyik edzőnek. 

A Vasas Jégcentrumban kevés mozgásterünk van, mivel az éves jégidő foglalások zömmel megtörténtek. Ennek ellenére a Jégcentrum, mint rendezvényközpont fenntartja a jégidők változtatását. Megértéseteket köszönjük!

Az edzésekre érkezést úgy kalkuláljátok, amennyiben az öltözőben öltözik át a gyermek kb. a pályaidő előtt fél órával érkezzetek, hogy legyen idő az átöltözésre.

Az edzők a pályaidő előtt 10 perccel már felszerelésben gyülekeznek a pálya mellett.

Az edzők direkt hangsúlyt fektetnek az önálló öltözésre kb. 7 éves kortól. Ez lehet, az elején nehézkes, de minél előbb tanulják meg a gyerekek, idővel annyival könnyebb a szülők számára is. 

A kisebbeknél természetesen köszönjük a szülői segítséget.

TORNÁK

A tornákon csak leigazolt, sportorvosi igazolással rendelkező játékosok vehetnek részt.

A játékos leigazoláshoz szükség van

  • a gyermek lakcímkártya (mindkét oldalának) fotójára,
  • személyi igazolvány (mindkét oldalának) fotójára,
  • igazolvány fotóra elektronikusan (lehetőleg fehér, semleges háttér előtt, okos telefonnal készült kép is megfelel).

Kérlek, küldjétek meg a szükséges információkat, dokumentumokat Heninek a botlikhenriett12@gmail.com email címre!

A tornákon való részvételről, a csapat összeállításáról legkésőbb a tornát megelőző héten kaptok információt Botlik Henitől. Heni igyekszik ezeket időben jelezni. 

Ha valaki, be lett nevezve, de nem tud részt venni, kérjük mielőbb jelezze!

A tornákra való utazást érintően:

-     a közeli (kb. 25km-es körzetben és Budapesten tartott) mérkőzésekre a gyermekek utaztatása egyénileg ill. szülők összefogásával valósulhat meg. Kicsiknél, sajnos az öltözésben még kérünk szülői segítséget!

-     a távolabbi mérkőzésekre, ha van ilyen, szervezetten utazunk.

TÁMOGATÁS

Folyamatosan szeretnénk bővíteni támogatóink körét. Ha van az ismeretségi körötökben olyan környékbeli cég, akiről úgy gondoljátok érdemes megkeresni, és akár ajánlani tudjátok a Vidrákat, kérlek, jelezzétek felénk (Wettstein Andrásnak)! Egyeztessünk, hogyan lenne érdemes megkeresni ezeket a cégeket! 

TAGDÍJAK

Az új jelentkezőknek az első hónap továbbra is ingyenes! 

Utána és a régi csapattagoknak 10 000.- Ft/ hó, testvér kedvezmény 5000.- Ft/hó, 

Kérjük, a havi tagdíjat minden hó 10-ig készpénzben Szabó Melindánál vagy átutalással rendezni az alábbi bankszámlára:

MagNet Bank  16200209-17069115  (jégkorong főszámla)

a közleményben: a gyerek neve ,tagdíj, hónap

ELÉRHETŐSÉGEK

email cím

telefonszám

Tevékenység

Botlik Tibor

b.tityi76@gmail.com

+36 70 630 2042

edző

Gál Tamás

galtamas7@gmail.com

+36 30 334 2777

edző

Hajek Norman

norm.hajek@gmail.com

+36 70 775 3007

edző

Wettstein András

wett.andras@gmail.com

+36 30 305 7305

vezető

Botlik Henriett

botlikhenriett12@gmail.com

+36 70 674 9227

kapcsolattartás - MJSZ, versenyek

Szabó Melinda

budakalaszividrak@gmail.com

+36 70 330 9444

kapcsolattartás - szülők,

felszerelések, adminisztráció

Köszönjük figyelmeteket és együttműködéseteket!

Bármi további kérdés felmerül, kérlek, jelezzétek a Budakalászi Vidrák zárt facebook csoportban vagy küldjétek meg Melindának a budakalaszividrak@gmail.com email címre!

 

Üdvözlettel,

A Budakalászi Vidrák Jégkorong Csapat vezetősége