Kedves Szülők!

Budakalászon ritka jó lehetőségük van a gyermekeknek a korcsolyázás elsajátítására és ezen belül egy remek csapatsport: a jégkorongozás fortélyainak megtanulására. A korcsolyázás fejleszti a felnövekvő gyermekek mozgáskoordinációs készségeit, és ezáltal nagyfokban segíti a gyermekek egyéb képességeit is, így a tanulási készségeket is. A jégkorongozás megfelelő védőfelszerelésben kisgyermekek esetén rendkívül biztonságos sport. A csapatjáték öröme a fiatalok szocializációját is segíti. Tartós hidegben sportoláshoz a gyermekek hozzáedződnek, immunrendszerük és a betegségekkel szembeni ellenálló képességük is megerősödik.

Vidra SE

A budakalászi Vidrák utánpótlás jégkorongcsapata 2017 óta működik, kifejezetten családias, dinamikusan fejlődő csapat, barátságos, gyermek központú, rutinos edzőkkel. A játék, a mozgás és a közösségi együttlét öröme hajtja, nem csupán a bajnoki mérkőzéseken való eredményes részvétel. Most itt a lehetőség e családias közösséghez csatlakozni, e sportág örömeit megtapasztalni!

A budakalászi VIDRA SE nagy örömmel hívja és várja 5-12 év közötti fiúkat és lányokat egyaránt! A korcsolyázni tudás nem feltétel! Az első alkalomra elegendő korcsolyát, kerékpáros bukósisakot és kesztyűt hozni. Akik 10 év alattiak és hamar jelentkeznek, azok számára tudunk kedvezményes védőfelszerelés kölcsönzéssel segíteni. Novembertől jeges edzések heti 3-4 alkalommal a budakalászi sátorral fedett műjégpályán, addig hetente egyszer a Vasas jégcsarnokban, valamint száraz edzések a Szentistvántelepi Iskola tornatermében (H 18ó) és a BMSE sátorral fedett műfüves pályáján (CS 17ó). Tagdíj 10ezer Ft/hó, testvérkedvezmény van.

Jelentkezni lehet (és érdemes mielőbb) az alábbi elérhetőségeken:

Szabó Melinda 70 3309444 vagy budakalaszividrak[a]gmail.com

Vidra SE a 2019-es sátoravató ünnepségen