Tisztelt Intézményvezetők! Kedves Pedagógusok!

Már most jelentkezünk a következő korcsolyaszezonnal kapcsolatban, hogy az órarendbe minél könnyebben beilleszthető legyen e szabadtéri testnevelési lehetőség. Gőzerővel dolgozunk, hogy minél hamarabb megnyithassa kapuit a budakalászi jégpálya. Ezúttal is várjuk majd az óvodásokat, iskolásokat hétköznap délelőttönként egészen 15 óráig.

Sátor alatt a közösjég

Kizárólagos pályahasználat:

A korábbi évek tapasztalatai alapján idéntől változtatunk a foglalás rendszerén.

Számtalanszor előfordult, hogy túl sok gyerek tartózkodott egy időben a jégen, vagy éppen nem volt elég oktató, aki koordinálta volna a korizásokat. Mindannyiunk érdeke, hogy egy kiszámíthatóbb és biztonságosabb beosztás mellett korizhassanak a csoportok délelőttönként. A 2020/21-es szezonban nem belépőt kell majd váltani az iskolások ill. ovisok részére, hanem pályabérlés mellett lesz lehetőség korizni, ami egyúttal kizárólagos pályahasználatot jelent az adott osztály vagy csoport számára.

 

Pályabérlés díja:

Hétköznaponként 8:00 és 15:00 között a pályabérlés díja csoportoknak 10.000-Ft/óra lesz.

(Létszámtól függetlenül. Tehát két osztály egymással egyeztetett, közös használata esetén is).

Pályát foglalni minden "fél órában" lehet, hogy könnyebben igazítható legyen az órarendhez. Azaz minden foglalás esetén minden óra :00-kor vagy :30-kor lehet használatba venni a jeget, és -a jégkarbantartás miatt- minden óra :20-kor illetve :50-kor kell lejönni a pályáról.

Tehát például 8:30-9:20 (1 óra) vagy 10:00-10:50 (1 óra) vagy 11:00-13:20 (1,5 óra) -ig tart majd egy-egy korizási alkalom. Minimum 1 órás időtartamot lehet foglalni.

A foglalást legkésőbb az időpont előtt 24 órával lehet díjmentesen lemondani. Ennek hiányában következő pályahasználat esetén az előző, lemondásra nem került pályabérleti díj árának 50%-at is ki kell fizetni.

 

Korcsolyaoktatás:

Az ovis és iskolás csoportok részére továbbiakban is ajánljuk tapasztalt, rutinos korcsolyaoktatónkat. A korcsolya oktatás díja: 3 000-Ft/óra a pályafoglalási díjon felül. Korcsolya oktatási igényt pályafoglaláskor kérjük jelezni. A foglalás ideje alatt kizárólagos jéghasználatot biztosítunk az osztály vagy csoport részére, ami a korcsolyaoktatást is segíti.

Idei szezonban – pályázati források beszűkülése miatt – csak a helyi iskolák alsó tagozatos osztályai számára tudunk térítésmentes oktatást biztosítani.

 

Pályafoglalás iskolai és óvodai csoportok részére: az alábbi elérhetőségen lehetséges:

Szabó Melinda 06 70 330 9444 budakalaszividrak[a]gmail.com

Az idei szezonban is a múlt évben bevált táblázati rendszerben rögzítjük a foglalásokat, mely az alábbi linken érhető majd el. Egyenlőre még a múlt évi táblázat is látszik, de majd töröljük ezeket. Időpont ütközés esetén helyi iskolák, óvodák elsőbbséget élveznek.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WWwP9Syx1mFAHy342dKHImW0sGgdcYKzhCllSQp1V3A/edit#gid=90240589

 

Az új foglalási rendszernek köszönhetően biztonságosabb és kiszámíthatóbb lesz a délelőtti korcsolyázási lehetőség, ami egyúttal jobb szolgáltatást is jelent, valamint remélhetőleg a zsúfoltság is csökken, ami különösen előnyös a jelen járványügyi helyzetben.

 

Korcsolyapálya nyitása:

A Budakalászi Közösjég 2020. november 9-én nyitja meg kapuit a közönség részére és 2021. március 15 –ig lesz nyitva terveink szerint.

Nyitási akciónk keretében novemberben az első alkalom minden csoport számára INGYENES!

Személyszállítás:

A 2020/21-es szezonban térítésmentes helyszínre szállítást csak a helyi iskolák alsó tagozatos osztályai számára tudunk biztosítani. A többi felsős osztályoknak, környékbeli iskoláknak, óvodáknak egyénenként/csoportonként kell megszerveznie és téríteni a szállítást. Az elmúlt évben Görcz Ágnes (Görkocsi) volt segítségünkre a gyermekek szállításában. Jó szívvel ajánljuk, kérjük az iskolák, óvodák közvetlenül Hozzá forduljanak amennyiben helyszínre szállítási igényük van. Elérhetősége: Tel:06209735006

 

A változtatásokkal kapcsolatban a kedves pedagógusok megértését kérjük. Bármely javaslatot köszönettel fogadunk a fenti elérhetőségen vagy Dr Wettstein Andrásnál a 30 3057305 mobilszámon.

 

Budakalász, 2020.szeptember 1.

Jeges üdvözlettel:

a budakalászi Közösjég vezetősége

https://kozosjeg.hu/